Cesto: 200 g hl. múky, 150 g tuku, vajce, vrecko vanilkového pudingu, 3 PL práškového cukru, 1/2 ML kypriaceho prášku, štipka soli, tuk a múka na formu;
Plnka: 2 dl mlieka, 1 PL pieskového cukru, po 50 g kokosovej múčky a detských piškót, 300 g broskýň;
Posýpka: po 50 g pieskového cukru a tuku, po 70 g hrubej a kokosovej múkyPostup
Múku preosejeme, pridáme zmäknutý tuk, štipku soli, kypriaci a pudingový prášok a zamiesime hladké nelepivé cesto. Na pomúčenej table vyvaľkáme okrúhly plát, ktorým vyložíme až po okraj vymastenú a pomúčenú formu. Vložíme do rúry a pri 180° pečieme asi 30 min.
Pokrájame vychladnutý.Plnka: Mlieko, cukor a kokosovú múčku zvaríme a dáme vychladnúť. Zahustíme mletými piškótami.
Posýpka: Zmäknutý tuk vymiešame nahladko spolu s cukrom, zapracujeme kokosovú múčku a toľko hrubej múky, aby vznikla drobivá posýpka.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára